نقش موثر كاريابي ها در معرفي شغل مناسب به كارجويان

۱۴ بازديد ۰ نظر


بر اساس گزارش ها بيش از ۵۰ درصد نيروي كار مورد نياز در كشورهاي توسعه يافته توسط كاريابي ها جذب مي شوند در حالي كه اين ميزان در كشور ما حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد است، با اين حال كاريابي ها سهم بسزايي در تامين نيروي كار مورد نياز و معرفي فرصتهاي شغلي مناسب براي جوانان و جويندگان كار دارند.

به گزارش ايسنا، بي ترديد ورود به عرصه كار در زندگي هر فردي يكي از مهمترين مراحل زندگي او محسوب مي شود و افراد براي بقاي خود به كار و تلاش نياز دارند. در اين بين يافتن شغل مناسب كه بتواند ضمن تامين درآمد و رفع نياز مالي، رضايت شغلي فرد را برانگيزد، دغدغه اي است كه غالب افراد با آن روبه رو هستند؛ لذا شناسايي استعدادها، توانايي ها و شرايط روحي و جسمي فرد براي پذيرش يك شغل از اهميت بالايي برخوردار است و در اين راستا مشاوره شغلي مي تواند با بررسي و انطباق ويژگي هاي فردي با شغل مورد نظر در يافتن شغل مناسب نقش موثري داشته باشد.

كشورهاي پيشرفته از بدو ورود نيروي كار به بازار، تا كاريابي و سپس سازگاري با محيط كار و به پايان رساندن مسير شغلي را مورد مطالعه قرار داده و پژوهش‌هاي بسياري در اين زمينه صورت داده اند؛ در كشور ما نيز رشته مشاوره شغلي با اين هدف شكل گرفته اما به دلايل متعددي از ارائه خدمات به متقاضيان بازمانده و بهره گيري از توانمندي ها و پتانسيل هاي بالاي مراكز مشاوره شغلي و كاريابي ها مغفول مانده است از اين رو شايسته است مراكز كاريابي با ايجاد تحول و تغيير رويكرد نقش فعالتري در بازار كار كشور ايفا كنند.

به اعتقاد كارشناسان، مشاوره شغلي نه تنها در زمان كاريابي بلكه در افزايش بهره‌وري و تثبيت نيروي كار نيز به كمك كارفرمايان مي آيد و تخصصي شدن دفاتر كاريابي به تمركز فعاليت كاريابي ها در يك حيطه شغلي خاص و شناخت دقيق تر از بازار كار منجر مي شود.

در واقع تخصصي شدن مراكز مشاوره شغلي و كاريابي، افزايش اطلاعات شغلي، ارتباط مناسب با كارفرما و در عين حال كسب فرصتهاي شغلي و سود بيشتر را به دنبال دارد و موجب مي شود تا كارفرما نيز براي تامين نيروي كار مورد نياز خود به دفاتر كاريابي مراجعه كند و تمايل بيشتري به جذب نيرو از طريق موسسات مشاوره شغلي و كاريابي ها نشان بدهد.

حسين محمودي سفيدكوهي ـ مديركل دفتر هدايت نيروي كار و كاريابي هاي وزارت كار با اشاره به افزايش ورود نيروهاي جوان به بازار كار طي سالهاي گذشته مي گويد: اين مساله موضوع اشتغال جوان را بيش از پيش مهم و ضروري كرده است. خوشبختانه بازار كار ايران فضاي خوبي براي فعاليت كاريابي ها دارد از اين رو موسسات مشاور شغلي و دفاتر كاريابي بايد نيازهاي بازار كار را به طور مستمر شناسايي و رصد كنند و از ظرفيتها و توانايي هاي خود براي جذب و بكارگيري نيروي مورد نياز بازار استفاده كنند.

به گفته وي وزارت كار سامانه ملي اشتغال و كسب و كار را به طور آزمايشي راه اندازي كرده كه در اين سامانه اطلاعات شغلي همه شاغلان، جويندگان كار و مشاغل و كسب و كارها درج مي شود و از طريق نتايج حاصله امكان تصميم گيري و برنامه ريزي در سياستگذاري ها فراهم مي شود.

مديركل هدايت نيروي كار و كاريابي هاي وزارت كار درباره سهم كاريابي ها از بكارگماري نيروي ها كار در سال گذشته نيز مي گويد: مطابق آمارهاي موجود در سامانه اشتغال بازار كار، در سال گذشته بيش از ۱۰۸ هزار نفر از كارجويان از طريق كاريابي هاي خصوصي و دولتي جذب بازار و بيش از ۷۷ هزار نفر از جويندگان كار از طريق دفاتر كاريابي مشغول كار شدند كه از اين تعداد ۳۶ درصد را زنان و ۶۴ درصد را مردان تشكيل داده اند.

به گفته وي بيش از ۴۸۴ هزار فرصت شغلي نيز توسط مراكز كاريابي شناسايي شده و ۳۶۰ هزار و ۵۵۸ نفر از جويندگان كار براي يافتن شغل به كاريابي هاي غير دولتي مراجعه و ثبت نام كرده اند.

آمارهاي موجود از سامانه اشتغال بازار كار نشان مي دهد كه طي ۹ ماهه امسال دفاتر مشاوره شغلي و كاريابي هاي غيردولتي بيش از ۱۸۶ هزار و ۵۹۰ نفر از بيكاران را ثبت نام كرده و موجب جذب ۴۶ هزار و ۶۵۱ نفر به بازار كار شده اند.

بر اساس آخرين آمارها بيش از۸۲۰ موسسه مشاوره شغلي و كاريابي داخلي و ۱۷۳ مركز كاريابي خارجي در كشور مشغول فعاليت هستند كه شيوع ويروس كرونا همچون بخشهاي ديگر بر فعاليت آنها اثرگذار بوده است به نحوي كه در سال جاري حدود ۵۰ مركز كاريابي به دلايل متعدد از جمله غير فعال بودن كسب و كار، كم كاري، كرونا و ... دچار ركود و تعطيلي شده اند.

وزارت كار در سالهاي گذشته موضوع شناسايي و ارائه فرصتهاي كسب و كار از طريق مراكز مشاوره شغلي و كاريابي ها با هدف ايجاد شغل مناسب براي جويندگان كار را در دستور كار قرار داده است. در اين راستا از سوي معاونت اشتغال وزارت كار با هدف حمايت از كاريابي ها و به منظور اجراي برنامه هاي اشتغال و پيشبرد اهداف مورد نظر در سياستهاي فعال بازار كار، اهتمام ويژه اي براي استفاده از ظرفيت كاريابي ها به شكل مطلوب صورت گرفته است.

به گزارش ايسنا، كاريابي ها و مراكز مشاوره شغلي بازوي توانمندي براي دولت در شناسايي فرصتهاي شغلي و تامين نيروي كار به شمار مي روند و سهم بالايي در ايجاد اشتغال، كاهش بيكاري و برقراري تعادل ميان عرضه و تقاضا در بازار كار دارند از اين رو با توجه به تاكيد مقام معظم رهبري بر لزوم اشتغالزايي براي جوانان و مقابله با بيكاري و اهميت مراكز كاريابي در برنامه هاي توسعه، شايسته است در بكارگيري توان و ظرفيت كاريابي ها و موسسات مشاوره شغلي به شكل مطلوبتر، معرفي بهتر اين مراكز به جامعه هدف، كارجويان و كارفرمايان و افزايش سهم آنها در اقتصاد ملي از طريق توسعه كمي و كيفي اين بنگاهها اقدامات لازم صورت گيرد.


منبع :isna.ir

آغاز به كار خط توليد ورق فولادي طرح دار در ياسوج

۱۱ بازديد ۰ نظر

 

 


طرح توليدي با ظرفيت ۴۰ هزار تن و سرمايه گذاري ۷۰ ميليارد ريال در شهرك صنعتي شهر ياسوج به بهره برداري رسيد.
استاندار در حاشيه افتتاح اين طرح گفت: با بهره برداري از اين طرح ها نه تنها بخشي از نياز داخلي رفع مي شود بلكه مي توان با توسعه آن، زمينه صادرات آن را نيز فراهم كرد.
كلانتري افزود: اهميت توليد در شرايط كنوني بيش از گذشته روشن تر مي شود و تسهيل توليد و رونق تجارت از برنامه هاي اولويت دار صنايع استان محسوب مي شود.
در اين طرح (كركره، ذوزنقه، شادولاين) توليد پروفيل هاي باز فولادي (چهارچوب فلزي و زد، سقف، سوله) و شيت كردن انواع كلاف هاي فولادي توليد مي شود.

 

منبع :iribnews.ir

درآمدي فراتر از يك كارمند با 50 ميليون وام اشتغال!

۹ بازديد ۰ نظر






يك جوان حسن‌آبادي در روستاي حسن‌آباد اميرآباد از توابع شهرستان دامغان با دريافت تسهيلات ۵۰ ميليون توماني اشتغال‌زايي كميته امداد، و راه‌اندازي گلخانه پرورش آلوئه‌ورا در مساحت هزار مترمربع زمينه اشتغال براي خود و چند هم‌ولايتي خود را فراهعم كرده است.
اكبرحسني ، ساكن روستاي حسن‌آباد در اميرآباد شهرستان دامغان اظهار كرد: با دريافت تسهيلات ۵۰ ميليون توماني اشتغال‌زايي كميته امداد، و سرمايه‌گذاري ۳۵ ميليون توماني خود اين گلخانه را با تمام تجهيزات راه‌اندازي كرده‌ام.
وي با بيان اينكه اين منطقه مستعد كشت گياهان دارويي زيادي است خاطرنشان كرد: كاشت گياه دارويي آلوئه ورا سود سالانه بيش از ۳۰ ميليون توماني براي من به همراه دارد.
وي با اشاره به اينكه درآمد سالانه من با يك كارمند برابري مي‌كند اضافه كرد: با دريافت ۵۰ ميليون تومان تسهيلات اشتغال‌زايي از كميته امداد اميرآباد و سرمايه خودم علاوه برساخت چهار گلخانه يك استخر ذخيره آب براي آبياري ساختم.
اين جوان روستايي، نياز آبي كم ، امكان آبياري با آب‌شور و سخت، مقاوم در مقابل آفات و عدم نياز به كود و آفت‌كش‌ها، سازگاري با زمين‌هاي شور و...را از ويژگي‌هاي آلوئه‌ورا برشمرد و گفت: داشتن دو محصول هم‌زمان (برگ و پاجوش)، عدم نياز به تجهيزات و ادوات گران‌قيمت كشاورزي، امكان ثمر دهي در زمين‌هاي خارج از رده و غير حاصلخيز، قابليت برداشت تا ۲۰ سال قابليت باردهي در ۴ فصل سال از مزاياي اين گياه پرسود است.
وي با اشاره به اينكه بعد از كشت بوته‌هاي گياه آلوئه ورا، اولين برداشت محصول يك سال زمان نياز دارد افزود: پس‌ازآن هر ۶ ماه يك‌بار مي‌توان محصول اين گياه كه همان برگ‌هاي حاوي ژل است را برداشت كرد .
اين كارآفرين خاطرنشان كرد:علاوه بر فروش يكجا محصولات كه سالانه به ۲۵ ميليون تومان مي‌رسد، به‌طور ميانگين سالانه ۶ ميليون تومان پاجوش‌هاي اين گياه به ساير گلخانه‌ها و برگ هاي آن را نيز به عطاري‌ها مي‌فروشم.
اين جوان حسن‌آبادي تصريح كرد: هر گياه حداقل ۴ تا ۶ كيلو محصول مي‌دهد و قيمت خريد هر كيلو محصول حداقل ۱۵۰۰ تومان است و به‌اين‌ترتيب اگر متوسط باردهي هر گياه را پنج كيلوگرم در نظر بگيريم يك مزرعه‌ هزار متري با چهار هزار بوته حدود ٢٠‌هزار كيلوگرم محصول مي‌دهد.
اين جوان خوش ذوق با  اشاره به اينكه در حال حاضر علاوه ‌بر بازار فروش فله آلوده‌ ورا، اين گياه در تناژ بالا براي بهره‌برداري در كارخانه‌هاي توليد مواد غذايي مانند نوشيدني، مربا، كمپوت و خريداري مي‌شود خاطرنشان كرد: ژل و پودر ژل آلوئه‌ ورا مصارف بهداشتي دارد و توسط كارخانه‌هاي توليد لوازم بهداشتي و آرايشي خريداري مي‌شود.
وي ادامه داد:در ايران يك واحد توليدي به‌صورت اختصاصي اقدام به توليد عرق آلوئه ‌ورا كرده است. و همين‌طور يك كارخانه توليد مواد بهداشتي و آرايشي نيز وجود دارد كه تمام محصولات خود را با استفاده از عصاره طبيعي اين گياه توليد مي‌كند.
روستاي حسن‌آباد دامغان از دهستان قهاب رستاق يا قهاب پائين بخش اميرآباد شهرستان دامغان واقع در حاشيه كوير نمك و مسير جاده دامغان – اصفهان هست.

منبع :isna.ir

رويكرد مديران جهرم اشتغال، توليد و حمايت از سرمايه گذاري است

۱۰ بازديد ۰ نظر

 

«محمدرضا رضايي كوچي» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در جهرم، با اشاره به اينكه رويكرد ما در اين دوره مخصوصاً اشتغال، توليد و حمايت از سرمايه گذاري است، گفت: هر كسي كه امكان سرمايه‌گذاري داشته باشد قطعا ما با تمام وجود در كنارش هستيم و از او حمايت مي كنيم.

 

نماينده مردم شهرستان‌هاي جهرم و خفر در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه از سرمايه گذاري شفاف و بدون حاشيه كمك و حمايت مي شود، افزود: قطعا تمام توان شهرستان در كنار سرمايه گذار قرار مي گيرد و ما لحظه به لحظه در كنارشان هستيم.

 

وي با اشاره به اينكه امروز يكي از موانع كه پيش پاي سرمايه گذاران وجود دارد، پيچ و خم هاي اداري است، خاطرنشان كرد: در برخي مواقع با تفسير ناصحيح از قانون صورت مي‌گيرد.

 

رضايي كوچي تصريح كرد: قطعا با رفع موانع، زمينه سرمايه گذاري با آرامش و اطمينان فراهم و در نتيجه رونق اقتصادي رقم مي‌خورد.

 

رئيس كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي در پايان با اشاره به اينكه در كنار كشاورزي شهرستان جهرم، صنعت و اشتغال توليد در دستور كار است، تاكيد كرد: از اين رو از سرمايه گذاران حمايت تمام و كمال مي‌شود.

 

منبع :shabestan.ir

افتتاح خط توليد چهار قطعه خودرو هاي سايپا با ۱۵۰ نفر اشتغال با حضور معاون وزير صمت/ بيش از ۴ ميليون دلار صرفه جويي ارزي سالانه با داخلي سازي اين قطعات

۱ بازديد ۰ نظر

 

 


به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت به نقل از شاتا، سرمايه گذاري ارزي و ريالي اين خطوط توليدي معادل ۳۰۰ ميليارد ريال است . داخلي سازي اين محصولات سالانه رقمي بيش از ۴ ميليون دلار صرفه جويي را در پي دارد.

براي ساخت اين قطعات ۱۵۰ نفر بطور مستقيم مشغول به كار شده اند.

معاون وزير و رئيس هيات عامل ايدرو در مراسم افتتاح اين خط توليد با اشاره به اهداف وزارت صمت در توسعه زنجيره تامين قطعات و افزايش عمق ساخت داخل تصريح كرد: توليدات اين محصولات كاهش ارزبري را در خط توليد خودرو محقق مي سازد.

محسن صالحي‌نيا افزود: راه اندازي خطوط توليد جديد علاوه بر عمق بخشي به ساخت داخل قطعات و استاندارد سازي آنها و افزايش تيراژ شرايط را براي كاهش قيمت تمام شده مهيا مي‌سازد و اگر در اين هدف موفق شويم با توسعه بكارگيري اين توانمندي‌ها و افزايش ظرفيت هدف ما را در كاهش ارزبري و تامين قطعات و افزايش ساخت داخل تامين مي كند.

صالحي‌نيا همچنين ايجاد اشتغال و ارزش افزوده را از ديگر نتايج راه اندازي خطوط توليد جديد در صنعت خودرو عنوان كرد.

اين خطوط توليد را شركت قطعات سالار گستر با سرمايه‌گذاري بخش خصوصي و اتكا به نيروي متخصص داخلي و فناوري روز دنيا راه اندازي كرده است .

مديرعامل گروه سايپا نماينده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شوراي اسلامي و مسئولان استاني معاون وزير صمت را در اين مراسم همراهي مي كردند

 

منبع :rdolat.i

استخدام ۲۵ هزار پرستار از آبان سال گذشته تا كنون

۱۱ بازديد ۰ نظر


 شمس الدين شمسي رييس شوراي عالي نظام پرستاري كشور در نهمين جلسه شوراي عالي نظام پرستاري كه امروز برگزار شد، اظهار كرد: از آبان سال گذشته تا كنون نزديك به ۵۰ هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام شده‌اند كه نصف اين تعداد استخدام (۲۵ هزار نفر) مربوط به جامعه پرستاري است.

او ادادمه داد: اجراي طرح تعرفه گذاري خدمات پرستاري يك انقلاب در پرستاري خواهد بود كه علاوه بر جنبه مالي جنبه هويتي نيز دارد كه در حال پيگيري است.

شمسي گفت: طبق قول و قرار ما مبني بر شفاف سازي و ايجاد سازمان شيشه‌اي به هيئت مديره ها، به دليل نبود زير ساخت‌هاي لازم و شرايط خاص كرونايي و برگزاري جلسات مجازي، هنوز در اين زمينه موفق نبوده ايم، اما در حال ايجاد زير ساخت براي برگزاري جلسات آنلاين هستيم.

رييس شوراي عالي نظام پرستاري افزود: پس از جلسه آنلايني كه در سازمان نظام پرستاري با روساي هيئت مديره‌ها و نمايندگان مجمع سازمان برگزار كرديم، در چند روز آينده رياست و اعضاي هيئت مديره‌ها را در جريان تمام جزئيات فعاليت‌ها، مصوبات و موفقيت‌ها قرار خواهيم داد.

 

منبع :afkarnews.com

ظرفيت شركت‌هاي جديد نفتي مستقر در ديلم براي اشتغال بوميان استفاده شد

۱۰ بازديد ۰ نظر




بخشدار امام حسن شهرستان ديلم استان بوشهر گفت: با پيگيري‌هاي به‌عمل آمده، از فرصت‌هاي اشتغال شركت‌هاي پترواميد آسيا و پروژه انتقال نفت گوره به جاسك مستقر در اين شهرستان براي اشتغال مردم بومي منطقه بخوبي استفاده شده‌است.
كريم خليفه ليراوي روز يكشنبه در گفت وگو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: در پترو اميد كه از بزرگ‌ترين شركت‌هاي ذخيره‌سازي نفت خام با ظرفيت ۱۰ ميليون بشكه در سال ۱۳۹۶ در حوزه اين بخش افتتاح شد، با پيگيري و تلاش شبانه روزي توانستيم از اين ظرفيت در حوزه اشتغال بخوبي عمل و تعداد قابل توجهي از افراد جوياي كار بومي را در اين شركت مشغول بكار كنيم.
وي اظهاركرد: با اقدام‌هاي صورت گرفته در اين شركت اكنون نزديك به ۷۰ درصد از شاغلان آن از بوميان منطقه كه از اين افراد، حدود ۱۵ نفر اهالي ساكن در روستاي بوالفتح محل استقرار اين شركت هستند.
بخشدار امام حسن ادامه داد: پروژه خط انتقال نفت گوره به جاسك از ديگر پروژه‌هاي فعال سطح ملي در اين منطقه است كه تعداد قابل توجهي از جوانان بخش در آن اشتغال بكار دارند.
وي گفت: به جرات مي‌توان اعلام كرد در روستاهاي پيرامون اين ۲ شركت فقط  تعداد انگشت شماري از ساكنان آنها در شركت‌هاي يادشده مشغول به كار نيستند.
خليفه ليراوي افزود:  به بركت اين دو پروژه نفتي و پيگيري مسئولان،  هم اكنون روستاي بوالفتح اين بخش روستاي بدون بيكار به شمار مي‌آيد.
وي بيان كرد: در حوزه مسئوليت اجتماعي شركت‌هاي نفتي منطقه در چندسال اخير در بخش‌هاي آموزش و آب شرب، اقدام‌هاي خوبي صورت گرفته است.
بخشدار امام حسن  افزود: در حاليكه اين بخش در زمينه تامين آب شرب در فصل تابستان با تنش مواجه بود، در اجراي مسئوليت‌هاي اجتماعي شركت نفت، روستاهاي ليراوي مياني و شرقي اين بخش از آب اختصاصي نفت و گاز گچساران و شهر امام حسن و دو روستاي مالكي و قنات از منطقه نفتي بهرگان استفاده  و تابستان امسال  را با كمترين تنش آبي سپري كردند.
وي با گراميداشت دهه مبارك فجر افزود: در اين دهه چندين طرح گردشگري در روستاي حصار شامل اقامتگاه بوم‌گردي، سفره خانه سنتي و كارگاه گرگوربافي با اخذ تسهيلات بانكي و بخش خصوصي به بهره‌برداري خواهد رسيد.
خليفه ليراوي بيان كرد: يك كارگاه توليدي دستكش ايمني با مشاركت جوانان روستاي حسن آباد اين بخش در دست احداث است كه در فاز اول ۱۲ نفر مشغول بكار خواهند شد و اميدواريم تا قبل  پايان سال ۹۹ وارد چرخه توليد شود.
بخشدار امام حسن، پرورش ماهي در قفس را از ديگر پروژه‌هاي فعال در اين بخش عنوان كرد و گفت: فاز اول اين پروژه در سال گذشته انجام شد و قرار است فاز دوم آن در چند روز آينده شروع شود.
وي افزود: براي روستاهاي اين بخش در حوزه زيرساختها و توسعه آب، برق و گاز گام‌هاي خوبي برداشته شده‌است كه در اين ارتباط همه روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار گازكشي و  تنها روستاي فاقد آب و برق  مالكي بود كه  از اين نعمت در دهه فجر امسال برخوردار خواهد شد.
خليفه ليراوي بيان كرد: همه موظفيم خدمات و دستاوردهاي انقلاب را در دهه فجر به مردم اطلاع رساني كنيم.
وي گفت: در چندسال اخير فعاليت‌ها و خدمات گسترده‌اي در اين بخش صورت گرفته است كه در دهه فجر امسال با يك برنامه ريزي خوب در قالب عكس، فيلم و مصاحبه اطلاع رساني مي‌شود.
بخشدار امام حسن افزود: بهسازي ورودي‌هاي شهر امام حسن از دو سمت گناوه و ديلم ، اجراي بلوار ورودي شهر از سمت ديلم، فاز اول خيابان امامزاده حسن، احداث نجات غريق، راه‌اندازي واحد ايمني و آتش نشاني، احداث سكوي تماشاگر و  چمن‌كاري ورزشگاه، كفپوش و نصب وسايل سرمايشي در سالن ورزشي، احداث پيست قايقراني بخش و مجتمع فرهنگي هنري، اجراي يادمان و بوستان شهداي گمنام، ديواركشي و تعيين محدوده شيلات و ساماندهي خور و قايق‌هاي صيادي از عمده ترين خدمات و عملكرد صورت گرفته چندسال اخير در مركز بخش است.
وي با بيان اينكه  در حوزه آموزشي نيز كارهاي خوبي در بخش امام حسن صورت گرفته است، گفت: در سنوات گذشته در مقطع متوسطه دوم، تنها  رشته ادبيات و علوم انساني براي خواهران داير شده بود كه اكنون رشته تجربي براي خواهران و مكانيك در هنرستان شهيد تندگويان راه‌اندازي شده‌است.
خليفه ليراوي افزود: همچنين در حوزه مسئوليت هاي اجتماعي شركت نفت، رشته ايمني و آتش نشاني به عنوان دومين نقطه استان بوشهر در هنرستان شهيد تندگويان اضافه شد و در مجموع چهار رشته تحصيلي هم اينك در اين مركز فعال است.
وي يادآورشد: درحالي  وضعيت آموزشي بخش بهبود و ارتقا يافته است كه در  سال‌هاي گذشته دبيرستان شبانه روزي شهر امام حسن با سهل‌انگاري تعطيل شده بود.بخشدار امام حسن افزود : عمليات اجرايي سه زمين چمن طبيعي در روستاهاي ليلتين، والفجر و بوالفتح در بهمن امسال شروع شده‌است كه در چند ماه آينده به بهره‌برداري خواهد رسيد.
وي  احداث ساختمان دهياري و خانه بهداشت در روستاهاي ليلتين و حصار، مركز جهاد كشاورزي بخش در روستاي حصار و آسفالت حدود ۵۰ هزار مترمربع در چندين روستا را از ديگر خدمات دولت در روستاهاي بخش امام حسن عنوان كرد.
بخش امام حسن از توابع شهرستان ديلم در شمال استان بوشهر و در  جوار تاسيسات مهم نفتي بهرگان قرار دارد.

 

منبع :irna.ir

 

تفاهـم نامه همكاري فـي مابين موسسه مهر علوي و اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان قزوين منعقد گرديد .

۱۱ بازديد ۰ نظر









مديركل اموزش فني و حرفه اي استان قزوين موضوع اين تفاهم نامه را ، استفاده از ظرفيت هاي طرفين،استفاده از ظرفيت آموزشي موسسه در بين ثبت نام كنندگان فني و حرفه اي،همكاري در ترويج فرهنگ كارآفريني،ايجاد ظرفيت هاي آموزشي جديد در حوزه خلاقيت، نوآوري و كارآفريني،معرفي ظرفيت هاي همكاري در سايت هاي اطلاع رساني طرفين عنوان كرد .


مددي اظهار داشت؛ تعهدات اين اداره كل به شرح ذيل مي باشد :


1)       تلاش در جهت برآورد نيازهاي آموزشي مؤسسه براساس ضوابط سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور


2)      انتشار اخبار حاصل از نتايج پروژه هاي آموزشي و اشتغالزايي و كارآفريني با نام مشترك سازمان و مؤسسه


3)    واگذاري ظرفيت هاي اجرايي مرتبط با موضوع تفاهم نامه به موسسه از طريق روش برون سپاري به آموزشگاههاي آزاد براساس ضوابط سازمان


4)      اختصاص يك اتاق توسط فني و حرفه اي به موسسه در مراكز شماره يك و دو البرز، يك روز در هفته جهت مشاوره به كارآموزان


5)      در اختيار نهادن ظرفيت آموزشي سازمان در خصوص آموزش كارجويان موسسه


6)      ارزشيابي و سنجش مهارت آموزش ديدگان و صدور گواهينامه يا گواهي حضور


7)      ارائه خدمات بيمه حوادث مدني جهت كارآموزان ثبت شده در پورتال سازمان در برابر حوادث حين آموزش ( نظير ساير كارآموزان)


8)     برنامه ريزي آموزشي در پورتال فني و حرفه اي


9)      همكاري در شناسايي مشاغل جديد و تدوين شرح شغل و استاندارد آموزشي


اين مسئول گفت : تعهدات مؤسسه مهر علوي شامل ؛


1)       ايجاد هم افزايي در امر اشتغالزايي و كارآفريني در سطح استان


2)      همكاري و ياري رساني در جهت نيل به اهداف آموزشهاي مهارتي سازمان


3)      اجرا و پشتيباني تخصصي طرح هاي ا شتغالزايي معرفي شده از سوي سازمان با استفاده از ظرفيت فيزيكي


4)      بررسي پيشنهادات برگزاري دوره هاي آموزشي و اعلام نتايج به سازمان


5)      برگزاري سمينارها، كنفرانسها، نمايشگاه ها و كارگاه هاي تخصصي اشتغالزايي و كارآفريني


6)      انجام دوره هاي آموزشي براي سنين مختلف


7)      نخبه پروري و شناسايي استعداد هاي درخشان در زمينه اختراعات و ايده پروري و پشتيباني تا حصول نتيجه


8)     همكاري با سازمان در حوزه جشنواره هاي كارآفريني، مهارت، ايده پردازي


9)      ارائه آموزش هاي مهارتي در مناطق روستايي و محروم شهري با همكاري طرفين


10)     با توجه به عام المنفعه بودن سمن ها آموزش هاي مهارتي ارائه شده به مخاطبين مي بايست رايگان برگزار گردد


11)   كمك به شناسايي مشاغل جديد و تدوين شرح شغل و استاندارد آموزشي ،شناسايي ،نياز سنجي ،امكان سنجي و ظرفيت سنجي آموزشي مخاطبين موسسه مي باشد .


 مددي خاطر نشان كرد : مدت تفاهم نامه از زمان امضاء به مدت 2 سال داراي اعتبار مي باشد و با اعلام قبلي يكي از طرفين قابل فسخ بوده و ضمناً در صورت رضايت طرفين قابل تمديد مي باشد.


منبع :ghazvintvto.ir

برگزاري آزمون 957 نفر در مراكز آموزش فني و حرفه اي قزوين

۱۳ بازديد ۰ نظر





 محسن مددي مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان قزوين، از برگزاري هشتمين  مرحله  آزمون سراسري هماهنگ


 هشتمين   مرحله هماهنگ با حضور 478  نفر، چهارمين  مرحله صنعت ساختمان با حضور 422 نفر، چهارمين  مرحله تفاهم نامه با حضور 57 نفر در حوزه هاي مراكز تابعه ي اداره كل آموزش فني و حرفه اي  استان قزوين   در روز پنج شنبه 2بهمن ماه سال جاري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان قزوين ؛ صديقه ربيعي مديركل امور بانوان و خانواده از برگزاري و اجراي ازمون در مركز خواهران قزوين بازديد كرد.


مديركل آموزش فني و حرفه اي گفت : آزمون امروز هشتمين مرحله هماهنگ، چهارمين  مرحله صنعت ساختمان  وچهارمين  مرحله تفاهم نامه مي باشد .


وي اظهار داشت : در هشتمين مرحله هماهنگ 478  نفر در 10 حوزه آزموني، در 1 شيفت و 25 حرفه آزموني شركت نموده اند. كه از اين تعداد  231 نفر مرد و 247 نفر زن هستند.

درچهارمين  مرحله  آزمون سراسري صنعت ساختمان، 422 نفر در 6 حوزه آزموني، در 1 شيفت و 14 حرفه آزموني شركت نموده اند. كه از اين تعداد  151 نفر باسواد و 271 نفر بيسواد هستند. در چهارمين  مرحله تفاهم نامه

57 نفر در 5 حوزه آزموني، در 1 شيفت و 1 حرفه آزموني شركت نموده اند. كه از اين تعداد  45 نفر بيسواد و 12 نفر باسواد هستند. همگي شركت كنندگان زن مي باشند.


 مددي خاطر نشان كرد :آزمون هر حرفه شامل دو مرحله كتبي و عملي است كه داوطلبان پس از شركت در آزمون كتبي و كسب نمره قبولي براساس برنامه زمانبندي اعلام شده از سوي اداره سنجش استان براي شركت در آزمون عملي بايد به حوزه هاي تعيين شده مراجعه نمايند.


منبع:ghazvintvto.ir

تفاهـم نامه همكاري فـي مابين موسسه مهر علوي و اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان قزوين منعقد گرديد .

۱۳ بازديد ۰ نظر









مديركل اموزش فني و حرفه اي استان قزوين موضوع اين تفاهم نامه را ، استفاده از ظرفيت هاي طرفين،استفاده از ظرفيت آموزشي موسسه در بين ثبت نام كنندگان فني و حرفه اي،همكاري در ترويج فرهنگ كارآفريني،ايجاد ظرفيت هاي آموزشي جديد در حوزه خلاقيت، نوآوري و كارآفريني،معرفي ظرفيت هاي همكاري در سايت هاي اطلاع رساني طرفين عنوان كرد .


مددي اظهار داشت؛ تعهدات اين اداره كل به شرح ذيل مي باشد :


1)       تلاش در جهت برآورد نيازهاي آموزشي مؤسسه براساس ضوابط سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور


2)      انتشار اخبار حاصل از نتايج پروژه هاي آموزشي و اشتغالزايي و كارآفريني با نام مشترك سازمان و مؤسسه


3)    واگذاري ظرفيت هاي اجرايي مرتبط با موضوع تفاهم نامه به موسسه از طريق روش برون سپاري به آموزشگاههاي آزاد براساس ضوابط سازمان


4)      اختصاص يك اتاق توسط فني و حرفه اي به موسسه در مراكز شماره يك و دو البرز، يك روز در هفته جهت مشاوره به كارآموزان


5)      در اختيار نهادن ظرفيت آموزشي سازمان در خصوص آموزش كارجويان موسسه


6)      ارزشيابي و سنجش مهارت آموزش ديدگان و صدور گواهينامه يا گواهي حضور


7)      ارائه خدمات بيمه حوادث مدني جهت كارآموزان ثبت شده در پورتال سازمان در برابر حوادث حين آموزش ( نظير ساير كارآموزان)


8)     برنامه ريزي آموزشي در پورتال فني و حرفه اي


9)      همكاري در شناسايي مشاغل جديد و تدوين شرح شغل و استاندارد آموزشي


اين مسئول گفت : تعهدات مؤسسه مهر علوي شامل ؛


1)       ايجاد هم افزايي در امر اشتغالزايي و كارآفريني در سطح استان


2)      همكاري و ياري رساني در جهت نيل به اهداف آموزشهاي مهارتي سازمان


3)      اجرا و پشتيباني تخصصي طرح هاي ا شتغالزايي معرفي شده از سوي سازمان با استفاده از ظرفيت فيزيكي


4)      بررسي پيشنهادات برگزاري دوره هاي آموزشي و اعلام نتايج به سازمان


5)      برگزاري سمينارها، كنفرانسها، نمايشگاه ها و كارگاه هاي تخصصي اشتغالزايي و كارآفريني


6)      انجام دوره هاي آموزشي براي سنين مختلف


7)      نخبه پروري و شناسايي استعداد هاي درخشان در زمينه اختراعات و ايده پروري و پشتيباني تا حصول نتيجه


8)     همكاري با سازمان در حوزه جشنواره هاي كارآفريني، مهارت، ايده پردازي


9)      ارائه آموزش هاي مهارتي در مناطق روستايي و محروم شهري با همكاري طرفين


10)     با توجه به عام المنفعه بودن سمن ها آموزش هاي مهارتي ارائه شده به مخاطبين مي بايست رايگان برگزار گردد


11)   كمك به شناسايي مشاغل جديد و تدوين شرح شغل و استاندارد آموزشي ،شناسايي ،نياز سنجي ،امكان سنجي و ظرفيت سنجي آموزشي مخاطبين موسسه مي باشد .


 مددي خاطر نشان كرد : مدت تفاهم نامه از زمان امضاء به مدت 2 سال داراي اعتبار مي باشد و با اعلام قبلي يكي از طرفين قابل فسخ بوده و ضمناً در صورت رضايت طرفين قابل تمديد مي باشد.


منبع :ghazvintvto.ir